Quality Assurance (QA)
Kwaliteitsmanagement, of Quality Assurance, is bedoeld om kwaliteit van installaties en processen te beheersen en te verbeteren. Een productieproces dat niet optimaal functioneert, leidt niet alleen tot een verlies in geld en verspilling van materialen, maar bovenal kan dit grote gevolgen hebben voor de eindgebruiker. Door uw processen, producten, diensten en medewerkers te ondersteunen en verbeteren, werkt je praktijkgericht en direct aan het optimaliseren van uw werkzaamheden, organisatie en eindproduct.
Alle processen en werkzaamheden die medewerkers uitvoeren zijn afhankelijk van elkaar. Alleen een goede samenwerking leidt tot een gemeenschappelijk eindproduct of dienst van hoge kwaliteit. UBIKK. neemt de verantwoordelijk voor de kwaliteitscontroles en processen van producten die geleverd worden. Het kwaliteitsmanagement van UBIKK. in de rol van QA maakt dat producten van de hoogste kwaliteit geleverd worden. UBIKK. levert kwaliteitsmanagement op maat, voor elke organisatie. Voor een efficiënt en effectief productieproces.
Met Quality Assurance van UBIKK. waarborgt u de kwaliteit van uw dienst, product of proces.
Samen voorkomen we op proactieve wijze defecten en verbeteren we ontwikkelings- en testprocessen, zodat defecten zich niet voordoen wanneer het product verwerkt wordt. Door geplande en systematische activiteiten en audits, voorkomen we kwaliteitsproblemen. QA is een teamaangelegenheid. Iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling en verwerking van een product, is verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit. De consument kan op onze kwaliteit rekenen.
‌Het Arsenaal 40N
1781XR Den Helder
‌‌
‌0223 - 69 33 91
‌info@ubikk.nl ‌