Voedingsmiddelen industrie
Te midden van de voedingsmiddelen industrie; de procesindustrie van de primaire landbouw producten, fruit- en groente tot imkerij, veehouderij en visserij, zorgt UBIKK. er samen met de opdrachtgever voor dat grondstoffen volgens de gewenste normen en eisen aangenomen, opgeslagen, verwerkt en verpakt worden tot voedselveilige voedingsmiddelen. 
Het proces van grondstof tot het eindproduct, welke moet voldoen aan normen en eisen volgens gestelde specificaties, binnen de gestelde productienormen, en met aandacht is voor het verminderen van verliezen en verhogen van de duurzaamheid.

De validatie, kwalificatie en quality assurance engineers van UBIKK. werken met de vele producten, systemen, processen en het machine park in de voedingsmiddelen industrie.
Van het ontwikkelen van een pakket van eisen voor een nieuwe machine, de controle en afname van de nieuwe machine, het vergelijken en valideren van het huidige naar een duurzamer proces, een risico analyse op nieuwe ingrediënten, tot het verwerken van de informatie in documentatie en systemen. 
Het ontwikkelen van een pakket van eisen voor een nieuwe machine

‌Het Arsenaal 40N
1781XR Den Helder
‌‌
‌0223 - 69 33 91
‌info@ubikk.nl ‌